dimecres, 12 d’abril del 2017

Recepta: Osterlamm


Fotografia i text original de Ichkoche

L´Osterlamm, mencionat aquíes un dels dolços tradicionals de Pasqua.
Per als curiosos amb traça pels dolços, us adjunto la recepta per poder fer el vostre propi Xai de Pasqua.

Temps de preparació: 60 min
Ingredients

3 ous

  • 130 g sucre llustre.
  • 1 pessigada de sal.
  • 1 paquet de sucre de vainilla.
  • 1/2 de llimona.
  • 130 ml Oli de girasol
  • 130 g farina.
  • 1/2 paquet de llevat.
  • 130 ml licor d'ou.


Per al Osterlammpreescalfeu el forn a 170 °C,
seguidament ungiu la forma amb oli i espolseu-hi una mica de farina.


Mescleu la farina i el llevat.


Separeu la clara de l'oubateu el rovell amb els 70g de sucre llustre, sal, sucre de vainilla i les raspes de llimona fins que sigui ben cremós (mínim 10 min), deixant-ho reposar.

Després introduïu l'oli a poc a poc fins a mesclar-ho totalment amb la combinació anterior.

Amb la clara de l'ou afegiu sucre llustre batent fins a punt de neu.

Tot seguit, introduïu a la mescla de farina i llevat el licor d'ou i la mescla d´oli. Per últim la clara a punt de neu i mescleu-ho tot plegat, per finalment vessar-ho al motlle amb forma de xai.


Fornejar aproximadament per 35 minuts.


Extreure el motlle del forn i deixar reposar per 10 minuts, un cop fred extreure del motlle i empolvoreu amb sucre llustre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada